Home / Genel / İGEV’DEN YİNE MUHTEŞEM BİR GECE, HALUK LEVENT ‘EĞİTİME DESTEK’ İÇİN ŞARKI SÖYLEDİ

İGEV’DEN YİNE MUHTEŞEM BİR GECE, HALUK LEVENT ‘EĞİTİME DESTEK’ İÇİN ŞARKI SÖYLEDİ

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, kuruluşunun 25. Yılı nedeniyle eğitime destek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım gerçekleşti.

İş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile gerçekleştirilen ve CRT Metal, Filmar, Şampiyon Filtre, Onfil Filtre’nin sponsor olduğu Haluk Levent konseri, Besime Mare de gerçekleştirildi.

Konser öncesinde katılımcılara Güney Eğitim Vakfı’nın faaliyetleri hakkında açıklama yapan dönem Başkanı Mithat Barutçu, “İGEV kurulduğu günden bu yana gençlerin karanlığını aydınlığa çevirmek için çaba harcadı. Gönüllü bağışçılarımızın destekleriyle ciddi sayıda öğrencilerimize burs verdik ve vermeye devam ediyoruz” dedi.

Açıklamalar sonrasında Rock müziğinin ünlü ismi Haluk Levent sahne alarak bir birinden farklı eserlerini hayranlarına söyledi. Geceye İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, STK temsilcileri ve iş dünyası da katılım gösterdi.

About Nevzat Kurt

BU HABERİ OKUMAK İSTERMİSİNİZ?

Hatay’da Mini Su Zirvesi: İçme Suyu İçin Yeni Kararlar Alındı

Hatay’da Su Zirvesi Gerçekleşti Hatay’da bugün, Vali Rahmi Doğan’ın başkanlığında, DSİ Genel Müdürü ve ilgili …

Bir Cevap Yazın