Home / Genel / 2021 Tüm Emekli Sen Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

2021 Tüm Emekli Sen Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Spread the love

Geçtiğimiz aylarda kurulum süreçlerini tamamlayan ve önceki hafta yeni yerinde ziyaretçilerini kabul etmeye başlayan 2021 Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şube Yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü ve CHP Belediye meclis üyeleri de, sendika yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu da eşlik etti.

Sendika yönetimine ve üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Bugünkü ziyaretimiz benim de onurla üyeliğini taşıdığım Emekli-Sen Sendikası yeni binasına oldu. Yönetim Kurulu Üyelerim, Gençlik Kollarım, Kadın Kolları Başkanım ve Belediye Meclis Grup Başkan Vekilim Murat Fatin Bereketoğlu ve Bakkallar Oda Başkanımız Mustafa Çöloğlu ile birlikte yaptığımız ziyarette ülkemizde yaşayan birçoğunun açlık sınırının altında yaşadığı 13.5 milyon emeklinin sıkıntıları ve halkın iktidarında getireceğimiz çözümler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Şube Başkanımız Mustafa Çankaya ve yönetimine misafirperverliklerinden ötürü örgütüm adına teşekkür ediyorum” diyerek, Başkan Çankaya’ya Atatürk Portresi hediye etti.

Nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için İlçe Bşkanı Mansuroğlu ve yönetimine teşekkür eden Sendika Başkanı Mustafa Çankaya da, emeklilerin haklarını korumak için var güçleriyle mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

2021 Tüm Emekli Sen İskenderun Şube Yönetiminin bir diğer ziyaretçileri ise İskenderun Mardinliler Dayanışma Derneği oldu. Sendika yönetimi ve üyelerinin mücadelelerinde her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını ifade eden MARDER Başkanı Salih Bayar, sendika yönetimine yeni yerlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Sendika Başkanı Çankaya da ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkürlerini iletti.

About Nevzat Kurt

BU HABERİ OKUMAK İSTERMİSİNİZ?

Özçelik-İş’te Muhtarlarla Siyaset Üstü Memleket Buluşması

Spread the love İskenderun Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Kekeç ve mahalle muhtarları, Özçelik İş …

Bir yanıt yazın