24 Ağustos 2026, Pazartesi Künye İletişim Reklam
SON DAKİKA
🌡️
Döviz yükleniyor…
Genel

HATAYLI İŞ İNSANLARINDAN EXPO ALANINA TAM NOT

Nevzat Kurt · 18 Nisan 2022 · 1 dk okuma ·222 görüntülenme
HATAYLI İŞ İNSANLARINDAN EXPO ALANINA TAM NOT

Hataylı birçok iş insanı Hatay’ın ticaret ve turizmine katkı sağlayacak dev organizasyon olan EXPO 2021 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanına ziyaret gerçekleştirdi. 

HBB Genel Sekreter Yardımcısı ve Expo 2021 Hatay Genel Sekreteri İhsan Çakar’ın da eşlik ettiği ziyarette iş insanları EXPO alanlarını detaylı bir şekilde gezerek yakından inceledi. 

İller bahçesinden biliyolojik gölete, kültür sanat sokağından bitki müzesine kadar her alanı gezen ve hayran kaldıklarını ifade eden Hataylı iş insanları dev organizasonu Hatay’a kazandıran Lütfü Savaş’a teşekkür etti. 

KAVAK: BELEDİYE KAYNAKLARININ NE KADAR DOĞRU İSTİKAMETTE KULLANILDIĞINI GÖRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK 

 Gördükleri manzara karşısında oldukça etkilendiklerini ifade eden Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı Ali Kavak, “ EXPO çok güzel ve muhteşem bir proje. Hatay halkının bu projeyi görmesi lazım. Projeyi yerinde gördükten sonra, harcamaları ve emeği de gördükten sonra  kafamızdaki bütün soru işaretleri gitti. Belediye kaynaklarının ne kadar doğru istikamette kullanıldığını görmekten büyük mutluluk duyduk”dedi. 

Paylaş: X Facebook WhatsApp

İlgili Haberler

Bir Cevap Yazın