Haber Haberleri | Hatay Haber, Hatay Haberleri https://www.hatayinnabzi.com Hatayın Nabzı Sat, 08 Jan 2022 13:35:03 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 İskenderun’da Korkutan Kaza https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-korkutan-kaza/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iskenderunda-korkutan-kaza https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-korkutan-kaza/#respond Sat, 08 Jan 2022 13:34:53 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5960 Arsuz Karaağaç mahallesi övündük köprüsünden meydana gelen kazada bir araç dereye yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların kolluk birimlerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yapılan ilk incelmede kazaya iki aracın karıştığı yaralıların olduğu belirlendi. Yaralan vatandaşlar itfaiye ve ambulans ekiplerinin ortak çalışması ile araçtan çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

The post İskenderun’da Korkutan Kaza first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

Arsuz Karaağaç mahallesi övündük köprüsünden meydana gelen kazada bir araç dereye yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların kolluk birimlerine haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yapılan ilk incelmede kazaya iki aracın karıştığı yaralıların olduğu belirlendi. Yaralan vatandaşlar itfaiye ve ambulans ekiplerinin ortak çalışması ile araçtan çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

The post İskenderun’da Korkutan Kaza first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-korkutan-kaza/feed/ 0
Belen de Tır Yangını https://www.hatayinnabzi.com/belen-de-tir-yangini/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=belen-de-tir-yangini https://www.hatayinnabzi.com/belen-de-tir-yangini/#respond Sat, 25 Dec 2021 15:47:39 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5952 Belen Antakya yolu üzerinde belirlenemeyen bir nedenden ötürü tır alev aldı. Çevrede paniğe neden olan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına aldı.

The post Belen de Tır Yangını first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

Belen Antakya yolu üzerinde belirlenemeyen bir nedenden ötürü tır alev aldı. Çevrede paniğe neden olan yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına aldı.

The post Belen de Tır Yangını first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/belen-de-tir-yangini/feed/ 0
İSKENDERUN’DA ORMAN YANGINI https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-orman-yangini/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iskenderunda-orman-yangini https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-orman-yangini/#respond Tue, 27 Oct 2020 12:56:04 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5896 Hatay’ın İskenderun ilçesi Sarıseki mahallesi organize sanayi üzerindeki ormanlık alanda belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangının sanayi bölgesi üzerinde daire çizerek ilerlemesi vatandaşlarda paniğe neden oldu. Yangını itfaiye ekipleri kontrol altına almaya çalışıyor.

The post İSKENDERUN’DA ORMAN YANGINI first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

Hatay’ın İskenderun ilçesi Sarıseki mahallesi organize sanayi üzerindeki ormanlık alanda belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı.

Yangının sanayi bölgesi üzerinde daire çizerek ilerlemesi vatandaşlarda paniğe neden oldu. Yangını itfaiye ekipleri kontrol altına almaya çalışıyor.

The post İSKENDERUN’DA ORMAN YANGINI first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-orman-yangini/feed/ 0
İSKENDERUN’DA CANLI BOMBA SALDIRISI https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-canli-bomba-saldirisi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iskenderunda-canli-bomba-saldirisi https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-canli-bomba-saldirisi/#respond Mon, 26 Oct 2020 19:01:31 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5883 Hatay İskenderun Fener Caddesinde polislerle çatışmaya giren terörist kendini patlatarak infilak etti. Patlamada ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Patlamanın şiddetti İskenderun’un her yerinden duyulurken olay yerine bir çok itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “ Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten  biri takip …

The post İSKENDERUN’DA CANLI BOMBA SALDIRISI first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

Hatay İskenderun Fener Caddesinde polislerle çatışmaya giren terörist kendini patlatarak infilak etti. Patlamada ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Patlamanın şiddetti İskenderun’un her yerinden duyulurken olay yerine bir çok itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “

Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten  biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir. kamuoyu bilgilendirilecektir.

Yeni gelişme: Diğer kaçan terörist’te etkisiz hale getirilmiştir

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ”

The post İSKENDERUN’DA CANLI BOMBA SALDIRISI first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/iskenderunda-canli-bomba-saldirisi/feed/ 0
BELEN SARIMAZI MAHALLESİNDE YANGIN https://www.hatayinnabzi.com/belen-sarimazi-mahallesinde-yangin/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=belen-sarimazi-mahallesinde-yangin https://www.hatayinnabzi.com/belen-sarimazi-mahallesinde-yangin/#respond Fri, 09 Oct 2020 09:23:27 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5869 Hatay’ın Belen ilçesine bağlı sarımazı mahallesinde ormanlık alanda başlayan yangın rüzgârın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Bazı evlere sıçrayan yangın vatandaşlarda tedirginlik yarattı. Yangının yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle bazı vatandaşlar dumandan etkilendi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yangının Arsuz nardüzü mahallesi tarafına sıçradığı bilgisi veridi.

The post BELEN SARIMAZI MAHALLESİNDE YANGIN first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

Hatay’ın Belen ilçesine bağlı sarımazı mahallesinde ormanlık alanda başlayan yangın rüzgârın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Bazı evlere sıçrayan yangın vatandaşlarda tedirginlik yarattı. Yangının yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle bazı vatandaşlar dumandan etkilendi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yangının Arsuz nardüzü mahallesi tarafına sıçradığı bilgisi veridi.

The post BELEN SARIMAZI MAHALLESİNDE YANGIN first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/belen-sarimazi-mahallesinde-yangin/feed/ 0
HATAY AKTİF GAZETECİLER CEMİYETİN’DEN BAŞKAN SAVAŞA ZİYARET https://www.hatayinnabzi.com/hatay-aktif-gazeteciler-cemiyetinden-baskan-savasa-ziyaret/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=hatay-aktif-gazeteciler-cemiyetinden-baskan-savasa-ziyaret https://www.hatayinnabzi.com/hatay-aktif-gazeteciler-cemiyetinden-baskan-savasa-ziyaret/#respond Mon, 05 Oct 2020 07:59:46 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5865 Hatay Aktif Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç . Dr Lütfü SAVAŞ ‘ ı ziyaret etti. Oldukça samimi bir sohbet ortamının olduğu ziyarette Hatayspor ve Hatay’ın sorunları konuşuldu . Hatay Aktif Gazeteciler Başkanı Serkan KÖYBAŞI ve yönetim kurulu üyelerini Hbb spor kompleksinde misafir eden Savaş , Hatayspor’ un son transferler ile transferi kapattığını, …

The post HATAY AKTİF GAZETECİLER CEMİYETİN’DEN BAŞKAN SAVAŞA ZİYARET first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
HATAY AKTİF GAZETECİLER CEMİYETİN’DEN BAŞKAN SAVAŞA ZİYARET

Hatay Aktif Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç . Dr Lütfü SAVAŞ ‘ ı ziyaret etti. Oldukça samimi bir sohbet ortamının olduğu ziyarette Hatayspor ve Hatay’ın sorunları konuşuldu . Hatay Aktif Gazeteciler Başkanı Serkan KÖYBAŞI ve yönetim kurulu üyelerini Hbb spor kompleksinde misafir eden Savaş , Hatayspor’ un son transferler ile transferi kapattığını, ligde kalıcı olmak istediklerini belirtti.

The post HATAY AKTİF GAZETECİLER CEMİYETİN’DEN BAŞKAN SAVAŞA ZİYARET first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/hatay-aktif-gazeteciler-cemiyetinden-baskan-savasa-ziyaret/feed/ 0
CHP’LİLERDEN BAŞKAN ASAF GÜVEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ https://www.hatayinnabzi.com/chplilerden-baskan-asaf-guvene-tesekkur-ziyareti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=chplilerden-baskan-asaf-guvene-tesekkur-ziyareti https://www.hatayinnabzi.com/chplilerden-baskan-asaf-guvene-tesekkur-ziyareti/#respond Wed, 30 Sep 2020 10:31:37 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5860 CHP Arsuz İlçe yöneticileri,gençlik kolları ve meclis uyelerinden oluşan grup Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’i makamında ziyaret etti. CHP Arsuz İlçe Teşkilatı yönetiminden İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Yetkin ,yönetim kurulundan Yunus Çoğun, , Gökhan Ünlü, Necati Ulus CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin ,başkan yardımcısı Kıymet Uçar, CHP Arsuz Meclis Üyeleri Kamil Bülent Keskin …

The post CHP’LİLERDEN BAŞKAN ASAF GÜVEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

CHP Arsuz İlçe yöneticileri,gençlik kolları ve meclis uyelerinden oluşan grup Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’i makamında ziyaret etti.

CHP Arsuz İlçe Teşkilatı yönetiminden İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Yetkin ,yönetim kurulundan Yunus Çoğun, , Gökhan Ünlü, Necati Ulus CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin ,başkan yardımcısı Kıymet Uçar, CHP Arsuz Meclis Üyeleri Kamil Bülent Keskin ve Hamdan Demirkan, Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven’i ziyaret ederek, ilçe teşkilat binasının bitirilmesine sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Yeni CHP Arsuz İlçe Teşkilat binasının bitirilmesinde önemli destek veren Güven’e teşekkür eden CHP heyeti,Güven’in vermiş olduğu ciddi destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.Başkan Güven’de CHP için her zaman elinden geleni yaptığını,bundan sonrada yapmaya devam edeceğini belirtti.

The post CHP’LİLERDEN BAŞKAN ASAF GÜVEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/chplilerden-baskan-asaf-guvene-tesekkur-ziyareti/feed/ 0
SAMANDAĞ’IN KURTERES MAHALLESİNDE TRAFİK KAZASI https://www.hatayinnabzi.com/samandagin-kurteres-mahallesinde-trafik-kazasi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=samandagin-kurteres-mahallesinde-trafik-kazasi https://www.hatayinnabzi.com/samandagin-kurteres-mahallesinde-trafik-kazasi/#respond Mon, 24 Aug 2020 07:48:33 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5774 Samandağ’ın Kurteres Mahallesinde meydana gelen bir trafik kazasında bir kişi ağır olarak yaralandı. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda bir motosiklet ile bir arabanın karıştığı kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 acil servis ekibi yaralıya olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

The post SAMANDAĞ’IN KURTERES MAHALLESİNDE TRAFİK KAZASI first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

Samandağ’ın Kurteres Mahallesinde meydana gelen bir trafik kazasında bir kişi ağır olarak yaralandı.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda bir motosiklet ile bir arabanın karıştığı kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 acil servis ekibi yaralıya olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

The post SAMANDAĞ’IN KURTERES MAHALLESİNDE TRAFİK KAZASI first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/samandagin-kurteres-mahallesinde-trafik-kazasi/feed/ 0
SAMANDAĞ CEMAL GÜRSEL MAHALLESİNDE YANGIN https://www.hatayinnabzi.com/samandag-cemal-gursel-mahallesinde-yangin/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=samandag-cemal-gursel-mahallesinde-yangin https://www.hatayinnabzi.com/samandag-cemal-gursel-mahallesinde-yangin/#respond Mon, 24 Aug 2020 06:23:50 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5761 Samandağ’ın Cemal Gürsel Mahallesinde Meşhur market karşında bir evde sabah saatlerinde belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı. İş yerlerine çok yakın olan yangın bölgede bulunan esnafları tedirgin etti. Evde maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can ya da yaralanma meydan gelmedi. İtfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor.

The post SAMANDAĞ CEMAL GÜRSEL MAHALLESİNDE YANGIN first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>

Samandağ’ın Cemal Gürsel Mahallesinde Meşhur market karşında bir evde sabah saatlerinde belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı. İş yerlerine çok yakın olan yangın bölgede bulunan esnafları tedirgin etti. Evde maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can ya da yaralanma meydan gelmedi. İtfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor.

The post SAMANDAĞ CEMAL GÜRSEL MAHALLESİNDE YANGIN first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/samandag-cemal-gursel-mahallesinde-yangin/feed/ 0
TÜM DÜNYA BU KEÇİYİ KONUŞUYOR https://www.hatayinnabzi.com/tum-dunya-bu-keciyi-konusuyor/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tum-dunya-bu-keciyi-konusuyor https://www.hatayinnabzi.com/tum-dunya-bu-keciyi-konusuyor/#respond Thu, 20 Aug 2020 13:49:47 +0000 https://www.hatayinnabzi.com/?p=5757

The post TÜM DÜNYA BU KEÇİYİ KONUŞUYOR first appeared on Hatay Haber, Hatay Haberleri.]]>
https://www.hatayinnabzi.com/tum-dunya-bu-keciyi-konusuyor/feed/ 0